Zaterdag 19 maart van 11.15 tot 14.15 uur is er in Cultuurhuis Heemskerk een nieuw editie van de Playjazz Workshop. Dit keer staat de muziek van supersaxofonist Maceo Parker op het programma. Bekend van zijn samenwerking met James Brown maar vooral van de eigen funk en soul bands waarmee hij over de hele wereld heeft opgetreden. We gaan aan de slag met twee stukken die hij veelvuldig heeft gespeeld en worden beschouwd als ‘signature pieces’. Pass The Peas  en Chicken. Deze workshop is bedoeld voor amateurmuzikanten met kennis van het muziekschrift en enige beheersing van het instrument. Alle instrumenten zijn welkom. Schrijf je in via deze link. Alle Playjazz Workshops (in Roderwolde, Heemskerk en Hoofddorp) staan duidelijk vermeld op deze website. Maximaal 15 deelnemers dus wees er op tijd bij.