Aanstaande zondag 30 oktober is er een nieuwe editie van de Playjazz Workshop in de Rode Hert Studio in Roderwolde.
Dit keer staat de muziek van saxofonist Eddie Harris centraal. Een inspirerende en toonaangevend muzikant uit de jaren 50/60.
Wij gaan aan de slag met zijn composities: Mean Greens – https://www.youtube.com/watch?v=yibgqq9N1Ds en Freedom Jazzdance – https://www.youtube.com/watch?v=dHNC4DDY5QU
Alle instrumenten zijn welkom. Er is een drumstel, hammond orgel, piano en een basversterker. De workshop start om 11.00 uur en is om 14.15 uur afgelopen. Het laatste half uur worden er opnames gemaakt door Hans Wijnbergen en deze worden via de website www.playjazzworkshop.nl gedeeld met de deelnemers.
Heb je zin om zelf mee te doen schrijf je dan nu in door een e-mail te sturen aan info@vanderleemusic.com. Kan je niet dan zou ik het zeer waarderen als je dit bericht wilt delen met iemand voor wie het leuk is om deel te nemen of je bandleden of andere muzikale kennissen.
Met acht deelnemers gaat het door en het maximum is 15 deelnemers. Over de doorgang wordt uiterlijk aanstaande dinsdag besloten.