Playjazz Workshop Julian ‘Cannonball‘ Adderley

Zaterdag 13 mei is er een nieuwe editie van de Playjazz Workshop in Cultuurhuis Heemskerk. We gaan aan de slag met twee soul/jazz composities die de populaire altsaxofonist Julian Adderley veelvuldig heeft gespeeld.

Mercy Mercy Mercy (comp Joe Zawinul)
Hier een link naar een vette instrumentale live versie

Hier een link naar een mooie vocale versie van zangeres Ernestine Andersen

Sack Of Woe (comp Julian Adderley)
Hier een link naar een vette instrumentale versie (met julian adderley)

Hier een link naar leuke vocale versie (zonder julian adderley)

De workshop is in Cultuurhuis Heemskerk van 11.15 tot 14.15 uur. Iedereen is welkom maar je kunt je nu nog uiterlijk inschrijven tot maandag 8 mei 24.00 uur. Er is nog beperkt plek maar nog geen drummer en bassist dus vooral een oproep aan hen. Blazers en zang en/of gitaar is ook welkom. Maximaal 15 deelnemers. Inschrijven kan via deze link