Op zaterdag 25 november staat de legendarische tv trompettist Doc Severinsen centraal tijdens de Playjazz Workshop. We gaan aan de slag met twee van de ‘American Songbook’ standards die hij veelvuldig speelde.

Let op: de arrangementen zullen uitgaan van het stuk als originele standard. De workshop is nou eenmaal geen big band. De url is uitsluitend als inspiratie en kennismaking met Doc bedoeld.
De workshop is bedoeld voor amateurmuzikanten die hun instrument enigszins beheersen en kennis hebben van het notenschrift. Van 10.45 tot 14.00 uur in Studio Pier K in C punt (voorheen Cultuurgebouw) te Hoofddorp. Alle instrumenten en vocalen zijn welkom.
Opgeven kan via deze link
Schrijf je snel in want met slechts 15 deelnemers is het al vol.
Hier een prachtige en humorvolle display van zijn tv optredens als big band leider en trompettist.