Spelen als een jazzlegende! Pianist en componist Horace Silver was een pionier op het gebied van de hardbop en schreef prachtige composities. Met Art Blakey and the Jazzmessengers maakte hij furore maar speelde ook eindeloos veel met zijn eigen gezelschappen. Aanstaande zaterdag 29 januari gaan we met de Playjazz Workshop aan de gang met speciaal geschreven arrangementen van ‘Song For My Fatheren ‘Sister Sadie. In het laatste halfuur nemen we het resultaat ook nog op. Superleuke stukken om eens lekker mee aan de gang te gaan. Er is nog plek voor blazers, gitaar, bas en drums. Als je 16 jaar of ouder bent, het instrument enigszins beheerst en noten kunt lezen kan je meedoen. Spring er eens uit en geef je voor woensdag op via deze link. Aanvang is 11.15 uur en om 14.15 uur zijn we weer klaar.