Supercool en groovy! Saxofonist Hank Mobley was een van de grote spelers uit de hardbop tijd. Hij bracht R&B en Soul in de jazz en was een van de beste van zijn tijd. Super bekend door zijn spel en samenwerking met Art Blackey & The Jazzmessengers en de pianist Horace Silver.

Aanstaande zondag 30 januari 2022 gaan we met de Playjazz Workshop in Roderwolde (kop van Drenthe en 20 minuten rijden van Groningen stad) aan de gang met speciaal geschreven arrangementen van ‘A Caddy For Daddyen ‘Recado Bossa Nova. Alweer superleuke stukken om eens lekker mee aan de gang te gaan. Het laatste halfuur is er een opname in de professionele Rode Hert Studio waar de workshop plaatsvindt.

Er is nog plek voor blazers, piano en drums. Als je 16 jaar of ouder bent, het instrument enigszins beheerst en noten kunt lezen kan je meedoen. Maximaal 15 deelnemers. Deelname kost €49,61 p.p. inclusief 21% btw. Aanvang is 11.00 uur en om 14.15 uur zijn we weer klaar. Spring er eens uit en  schrijf je in voor deelname.