Zaterdag 16 maart is er een nieuwe Playjazz Workshop.  Dit keer in de Pier K Studio in C punt te op het raadhuisplein 3 in Hoofddorp. De legendarische saxofonist Joe Lovano staat centraal. De workshop is van 10.45 uur tot 14.00 uur met een koffiepauze. In het laatste half uur worden de geoefende stukken weer – ter lering en vermaeck – opgenomen in de studio waar de workshop sowieso plaatsvindt.

We gaan aan de slag met twee stukken die hij regelmatig speelde: Big Ben en Don’t Blame Me

Zodra duidelijk is wie er met welke instrumenten meedoen zal ik deze stukken arrangeren voor de workshop. De arrangementen zullen afwijken van de voorbeelden in de url’s

Deze workshop is bedoeld voor amateurs (liefhebbers) vanaf 16 jaar die hun instrument enigszins beheersen en enige kennis hebben van het notenschrift. We maken kennis met de muzikant en werken aan de hand van de arrangementen aan samenspel en improvisatie.

Alle instrumenten (ook vocalisten) zijn van welkom om zich in te schrijven. Dat kan via deze link: https://www.cpunt.nl/cursussen/playjazz-workshop.

Met 15 deelnemers is de cursus vol dus schrijf je vooral op tijd in.