Zaterdag 13 april is er weer een Playjazz Workshop.  Dit keer in Roderwolde (kop van Drenthe) in de prachtige Rode Hert Studio aldaar.  Dit keer staat de muziek van Amerikaanse supertrompettist Randy Brecker centraal. We gaan aan de slag met een arrangementen van ‘Some Skunk Funk’ (wel wat vereenvoudigd) en met zijn prachtige ‘And Then She Wept’.
Het laatste half uur wordt weer gebruikt om een geluidsregistratie te maken van de stukken waaraan gewerkt is. Aanvang is 11.00 uur en om 14.15 zijn we weer klaar. Het adres is Hoofdstraat 32 Roderwolde. Er staat een drumstel, een gitaar versterker, een basversterker, een piano en er zijn lessenaars. Ook is heerlijke koffie en een bar achteraf.

Er is plek voor alle instrumenten behalve de bas. We vragen dat je je instrument enigszins beheerst en enige kennis hebt van het notenschrift.